Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spomen na željka malnara

Od Hampyja do Like - jahači odaju počast 'predsjedniku Peščenice'

Jahači Malnar
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/14
09.10.2015.
u 16:23

Tridesetero jahača se s Peščenice uputilo u posjet rodnom Malnarovu kraju u Liku, u organizaciji Konjičkog kluba Trekking

U spomen na putopisca i TV voditelja Željka Malnara tridesetero jahača krenulo je danas iz ispred autopraonice Hampy na Peščenici prema njegovoj rodnoj Lici, čime je obilježen 2. konjički memorijal Željko Malnar.

I ove je godine jahače okupio Konjički klub Trekking, a na put ih ispratio gradonačelnik Milan Bandić.

– Ovo je defile snage, moći i podsjećanje na Malnara. On je poseban čovjek, kako je intenzivno živio, tako je i prerano otišao. Družili smo se ovdje u mome kvartu Peščenici za koji mi je već 35 godina sve vezano– kazao je gradonačelnik Bandić.  

Komentara 5

DU
Deleted user
19:51 09.10.2015.

Uskoro bu i on odjahal, al ne u legendu

Avatar josipa1
josipa1
16:49 10.10.2015.

Počast svim pijancima i narkomanima ovoga grada!

AM
ante.matos.7
18:17 09.10.2015.

a gdje je šogor garavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije