Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistoća

Očistili hrpu smeća u Utrini

01.09.2015.
u 11:25

Nekoliko sati kamioni su odvozili ilegalno bačeni otpad

Nekoliko kamiona za nekoliko je sati jučer raščistilo veliku hrpu glomaznog otpada koju su građani napravili u parku u Katićevu prilazu u Utrini.

Podsjetimo, građani su ilegalno danima iznosili glomazni otpad, iako imaju pravo dvaput godišnje na besplatan odvoz ispred svog ulaza. 

Ključne riječi

Komentara 4

IV
ivanjska
16:58 01.09.2015.

Nisu to građani donosili već Romi. Po gradu je tisuće letaka sa besplatnim odvozom glomaznog otpada. Najviše je Ekipe snova. Oni su iz Bjelovara i njih baš briga što se smeće baca po Zagrebu. Vođa te bande je Milan Krištofac. Oni bijelu tehniku i drugo što mogu prodati uzmu a ostalo bacaju na divljim odlagalištima po gradu. Čak je njihov letak na kontejneru na slici.

SA
sandrazg2
10:21 04.09.2015.

Ne znam tko gdje sta baca samo mogu ispricati svoje iskustvo sa ekipom snova. Za navodni besplatni odvoz trazili su me novce. Kako ih je bilo nekoliko u stanu osjecala sam se nelagodno i ustraseno pa sam im na kraju dala sve sto sam imala kod sebe iako su trazili vise. Nikad vise nikoga ne zvati s tih letaka za besplatni odvoz!

NI
niceguy
23:45 27.12.2015.

aka Ivanjska nije istina ekipa snova to nebi napravila nije da ih branim ili nesto ali meni su vrhunski odradili posao i svaka cast deckima.... nije u redu objavljivati necija imena bez ikakvih dokaza da se radi bas o toj osobi... a smece na ilegalna odlagalista baca onaj koji se predstavlja kao GALEB... (Damir Poropatic)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije