Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došli na svijet

Obiteljska nježnost: Pogledajte prve ovogodišnje mladunce u ZOO-u

Lemur i kapibara
Foto: Zoološki vrt Zagreb
1/7
23.04.2014.
u 14:25

Djelatnici ZOO-a očekuju da će malog lemura i kapibaru uskoro nadglasati i drugi mladunci jer se proteklih mjeseci u Vrtu mnogo ljubovalo!

Zoološki vrt Zagreb dobio je prve prinove u ovoj godini: prstenastorepoga lemura i kapibara.

Mužjak nazvan Gizmo pripada obitelji malih primata, sve se hrabrije odvaja od majke i vježba penjanje, čime se priprema i za život na stablima.

Foto: Zoološki vrt Zagreb

Kapibare Dirk i Martina, poznati i kao vodenprasad, najveći glodavci u svijetu životinja, dobili su mladunca zasad nepoznatoga spola, ali nazvanog Tomica.

Foto: Zoološki vrt Zagreb

- Očekujemo da će se Gizmo i Tomica uskoro nadglasavati s drugim neodoljivim mališanima, jer se u Vrtu proteklih mjeseci mnogo ljubovalo - poručili su djelatnici zagrebačkoga Zoološkog vrta.

>>Ova riba može izazvati i električni udar, stigla je u ZOO Zagreb

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:44 23.04.2014.

Konačno malo lijepih i umljatih vijesti. Hvala uredništvu VL-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije