Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rotary klub Zagreb

Novcem od prodanih dresova s potpisima vatrenih opremit će soba za udrugu Senzori

Rotary klub Zagreb Agram
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
19.06.2016.
u 17:00

Prošle godine prikupljeno je 47 tisuća kuna, a ove godine organizatori se nadaju da će se prikupiti i više kako bi se opremila senzorna soba

Rotary klub Zagreb Agram organizirao je u subotu humanitarni rotarijanski navijački ormar čiji je prihod namijenjen Udruzi za pomoć djeci sa senzornim poremećajima Senzori. U prodaji su se tako našli i potpisani dresovi hrvatske nogometne poslani iz Francuske. Prodavali su se i potpisani dresovi košarkaške reprezentacije, Dinama i Cibone. 

– Već drugu godinu organiziramo Rotarijanski ormar kako bismo pomogli udruzi Senzori. Prošle godine prikupili smo 47 tisuća kuna, a ove se nadamo i više kako bi se opremila senzorna soba –kazala je Ankica Mamić, jedna od članica Rotary klub Zagreb Agram i njegova prva predsjednica.

Među onima koji su kupili nešto iz ormara bio je i gradonačelnik Milan Bandić koji je kupio košarkaški i nogometni dres te košarkašku loptu koju će donirati Sportskom muzeju grada Zagreba

Komentara 1

TH
than
01:18 21.06.2016.

Kakva je to senzorna soba, ako smije pitati i cemu sluzi ?!?!?! Shvacam donekle senzore oko zdravstva, ali udruga ?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije