Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina Brezovica

Nova nadstrešnica u Donjodragonoškoj

06.04.2015., Zagreb - ZET-ova nadstresnica na autobusnom stajalistu u Mrksinoj ulici u Svetoj Klari postavljena je desetak metara od mjesta gdje je sluzbeno mjesto zaustavljana autobusa.  Photo: Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL
21.05.2015.
u 10:00

U tijeku javni natječaj za postavljanje novih nadstrešnica na 31 lokaciji diljem grada, dokumentacija je gotova

Nadstrešnice na stajalištima diljem GČ Brezovica rijetkost su za stanovnike koji svakodnevno čekaju autobus.

Nije neobično ni da autobusi svakodnevno kasne, pa je problem čekati ih, naročito po lošem vremenu kada se nemaju kamo skloniti. S tim problemom javili su se neposredno prije održavanja kvartovske tribine u GČ Brezovica stanovnici ulice Pučki u Gornjem Dragonošcu. Oni će, čini se, na postavljanje svoje nadstrešnice pričekati, no postavit će se nova na lokaciji Donjodragonoška – Turopoljska-istok.

– U tijeku je provođenje javnog natječaja za postavu novih nadstrešnica na području grada na 31 lokaciji, za koje postoji izrađena projektna dokumentacija i rješenje za postavu. Za postavljanje nadstrešnica na novim lokacijama u GČ Brezovica potrebno je da se građani s prijedlozima obrate nadležnim mjesnim odborima koji će prijedlog uputiti Vijeću GČ – kaže pročelnik Ureda za izgradnju Dinko Bilić.

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:26 21.05.2015.

Davno su oni uputili prijedloge za postavljanjem nadstrešnica ;(

DU
Deleted user
11:34 21.05.2015.

Zar će se konačno promijeniti nadstrešnica na Aveniji Dubrovnik - Kajzerica? Za nepovjerovati je da takvo ruglo može postojati 20 minuta od Trga.

DA
damirtankovic
21:34 21.05.2015.

Pak bu neko dignul 90.000kn za nadstrešnicu koja nema nikakve funkcionalnosti! Rupe na sve strane (gore, dolje, po sredini...) , tak da ne štiti ni od vjetra, ni od kiše, ni od sunca... Bolje da su sami kupili kubik daskii i napravili nadstrešnicu koja bu ih štitila od svega gore navedenog! Još jedan Bandidosov biser koji nema skoro nikakve funkcije, a koji je plaćen ko suho zlato!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije