Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u bivšoj tvornici igračaka

Noćna šetnja kujice Malaki pretvorila se u pravi horor

pas
Foto: Privatna arhiva
1/2
28.07.2016.
u 16:00

Vlasnica je svoju izgubljenu ljubimicu tražila po cijelom gradu, a spasio ju je gospodin koji je čuo cvilež iz šahta kanalizacije

Cijelu noć stajala je na stražnjim nogama u kanalizaciji i cvileći molila za pomoć. Da nije bilo hrabrog gospodina koji ju je užetom izvukao iz šahta u bivšoj tvornici igračaka Biserka, kaže Maja Paskaš, vlasnica kujice Malaki, njezina ljubimica vjerojatno ne bi izdržala.

– Malaki je starija kujica, ima devet godina, ali i dalje voli istraživati. Mi živimo u blizini bivše Biserke, ali kad je odlutala navečer, nisam ni pomislila da bi mogla krenuti tamo. Nisam ni znala da se može u krug tvornice jer je dio porušen, a dio u katastrofalnom stanju. Zato sam pokrenula akciju traženja s prijateljima, ali krenuli smo od Heinzelove prema gradu, Biserke se nismo ni sjetili – prepričava Maja Paskaš, koja je cijelu noć provela tražeći svoju kujicu. Već kad je pretražila gotovo svaki dio grada, ujutro je na Facebooku primila poruku da je Malaki nađena. Iznemogla, mokra, a i ozlijeđena, Malaki ju je čekala pokraj bivše tvornice igračaka.

– Tek kad sam išla po nju shvatila sam da u krug tvornice može svatko. Vrata su otvorena, a u ogradi su rupe i zaista se svatko može provući – objasnila je M. Paskaš, koja čovjeka koji je pola noći obilazio tvornicu i pokušavao doznati odakle dolazi taj cvilež, a zatim je kujicu užetom izvukao iz kanalizacije, još nije upoznala. Morao je na put, ali kad se vrati, svakako će svojoj hrabroj kujici i službeno predstaviti njezina spasioca i zahvaliti mu. – Nadam se još samo da će netko sad povesti računa o sigurnosti područja oko tvornice – rekla je M. Paskaš.

Komentara 2

MR
mrnmarina
14:31 29.07.2016.

A pitanje zašto joj pas sam luta naokolo ?

MI
Minka123
09:08 29.07.2016.

jaka vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije