Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rafting

Ni Zagrepčani ni turisti neće na Savu

Rafting na Savi
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
30.09.2014.
u 09:00

Zagrepčani su tijekom ljeta bili na moru pa im nije do vode, a turisti odustanu kada shvate da nije riječ o adrenalinskom spustu, već panoramskom

Rafting na Savi u kojem Zagrepčani mogu uživati od sredine srpnja unatoč dobroj organizaciji ipak nije zaživio. No, organizatori kažu da od njega neće odustati iako se nakon probnog spusta Savom od Jankomira do Bundeka poslije njom nije spustio više niti jedan jedini čamac.

– Zagrepčani su tijekom ljeta bili na moru, a turisti odustanu kada shvate da nije riječ o adrenalinskom spustu, već panoramskom – kazala je Gordana Pejčinović iz agencije Ibus koja organizira spust. Dodala je da su do sada imali slab marketing za spust, što će pokušati promijeniti.

Uslugu će, dodala je pokušati prodati agencijama da ju one kupe i nude kao gratis uz svoju ponudu, a radit će i na privlačenju starijih turista koji ne žele klasičan rafting.

Cijena spusta s ručkom inače je 200 kuna, a za spust je potrebno najmanje osam osoba.

Panoramski spust Savom

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:22 30.09.2014.

Hm, od kad su Bandić i onaj što gazi ljude Čačić, predložili projekt "Zagreb na Savi", svi polunormalni su dali petama vjetra. Bandić rafting vidi kao spust čemcem i panoramski pogled na spalionicu otpada, a Čačić kao slalom između bagera koji iskapaju šoder za potrebe građevinskih muljatora.

Avatar gecdra
gecdra
10:08 30.09.2014.

200 kuna ? 200kunaaaa-200kunaaaaaaaaaaaa. Kaj se nudi i oralna masaža ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije