Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitali joj čelnici HSS-a i HAZU-a

Neda Prpić Gamiršek proslavila 100. rođendan: Proživjela šest država, deset papa...

100. rođendan Nede Prpić Gamiršek
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/15
27.08.2015.
u 23:40

Gospođu Prpić Gamiršek u poslijepodnevnim satima posjetila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a navečer su se u njezinu dvorištu okupili mnogi visoki uzvanici, bivši i aktualni političari te članovi HSS-a

Više od 250 uzvanika okupilo se večeras u vrtu u Jurjevskoj 27 na 100. rođendanu Nede Prpić Gamiršek, suobnoviteljice javnog djelovanja HSS-a prije prvih slobodnih izbora u Hrvatskoj 1990. i kćeri Josipa Prpića, jednog od članova i podupiratelja HSS-a između dva rata.

Gospođu Prpić Gamiršek u poslijepodnevnim satima posjetila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a navečer su se u njezinu dvorištu okupili mnogi visoki uzvanici, bivši i aktualni političari te članovi HSS-a, a čestitao joj je i predsjednik HSS-a Branko Hrg, iskazavši "da nije bilo Nede, tko zna bi li HSS djelovao u RH".

– Gospođa Neda u svom je životu proživjela od Austro-Ugarske do EU, šest država, deset papa, 32 gradonačelnika... – naglasio je u svojoj čestitki akademik Zvonko Kusić, a gospođi Nedi za kraj su uzvanici otpjevali "Rajska djevo, kraljice Hrvata", po njezinoj želji.

>> Hrg u Karlovcu: Izgubljeno 30.000 radnih mjesta u obrtništvu

Komentara 3

VA
vatrenaaaa
00:20 28.08.2015.

sretan rođendan!!! ... rajska djevo kraljice Hrvata ...

MN
ma_nemoj
09:41 28.08.2015.

Sretan roćkas, baka!! :)

DA
danho
11:15 28.08.2015.

Lijepo se uredila bome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije