Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planovi

Ne odustaje se od projekata, novac će uložiti u – fontane

Fontana
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
02.05.2015.
u 11:00

Novoizabrani članovi uprave Holdinga upozorenje shvatili ozbiljno – odsad prate gradonačelnika Milana Bandića

Novoizabranom šefu zagrebačkog Holdinga Dejanu Fičku nije trebalo dugo da svlada gradonačelnikova pravila igre – grešku od proteklog vikenda kada uz Milana Bandića nije bio na raznim događanjima po gradu neće ponoviti. Bez obzira na Međunarodni praznik rada, Dejan Fičko sada je uz gradonačelnika, baš onako kako je navedeno u ugovoru koji je uz imenovanje na čelno mjesto gradske megatvrtke potpisao – dostupan 24 sata.

– Ne može se dogoditi da gradonačelnik obilazi grad bez suradnika i sam rješava probleme građana. Ne znaju ljudi još, ali će naučiti pravila igre, nema slobodnih i neradnih dana – govorio je još sredinom tjedna Bandić, a već jučer je Fičko gradonačelnika pratio od samoga jutra u obilasku Kajzerice i Maksimira, zajedno s Krešimirom Kvaternikom, članom uprave za financije. I držao se po strani. Na red rješavanja među prioritetima koje je Fičku postavio Bandić sada dolaze i menadžerski ugovori.

– U ugovoru je trebala, kao i prije, ostati otpremnima u visini tri plaće, a ne ovako kako je to sada potpisano. Pa ne može se dogoditi da se isplaćuju tolike otpremnine za rad u tvrtki koja je većim dijelom financirana iz proračuna – jasan je u svome stavu gradonačelnik Bandić. Kako je naglasio, za njega prepreka nema pa tako, bez obzira na umanjeni ovogodišnji gradski budžet, neće odustati od svojih zacrtanih projekata. Na red dolazi strategija upravljanja otpadom, nastavlja se i graditi fontane.

– Kad su onakve, samo dvije, šaka su u oko i moramo ih dovršiti – kaže Bandić.   

Komentara 16

Avatar links
links
09:49 03.05.2015.

nećeš razbojniče!!!! jeli bicikl sa slike ukraden?? molim policiju da provjeri

Avatar ankabutorac
ankabutorac
16:49 02.05.2015.

Da nije tak tuzno kaj taj cirkusant melje i kaj se desava u Zagrebu mogli bi crknut od smijeha...

DU
Deleted user
07:35 03.05.2015.

To je Bandi sa sobom iz svog pasivnog kraja u Zagreb donio tradiciju gradnje česama - kako je to običaj u Turskoj i kako su ga uspostavili Turci ...To nije loša ideja. Još bi trebalo graditi i javne zahode! Too bi bilo još korisnije ... i treba ih dati da njima upravljaju oni koji paradiraju gradom pod zaštitom policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije