Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Trešnjevci

Napali muškarca koji je pijan sjedio na klupi, zadobio prijelom očne šupljine

Policija blokirala Sv. Duh zbog sumnjivog predmeta
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
16.01.2016.
u 12:04

Žrtva napada policiji je ispričala da je on mirno sjedio na klupi, a da ga je nekolicina muškaraca počela tući iz čistog mira.

Muškarac (37) teško je ozlijeđen završio u KB Sveti Duh nakon što ga je nekoliko muškaraca istuklo u Parku stara Trešnjevka u Zagrebu.

U alkoholiziranom stanju 37-godišnjak je sjedio u parku kada su mu jučer oko 20.45 sati prišla četvorica muškaraca. Kako neslužbeno doznajemo, žrtva napada policiji je ispričala da je on mirno sjedio na klupi, a da ga je nekolicina muškaraca počela tući iz čistog mira.

Tukli su ga rukama i nogama po cijelom tijelu.

Liječnici su ustanovili da 37-godišnjak u napadu zadobio prijelom očne šupljine. Da ozlijeđen muškarac leži na tlu, netko je očito dojavio Hitnoj pomoći koja je 37-godišnjaku pružila pomoć i dojavila policiji o incidentu. Zagrebačka policija intenzivno traga za napadačima.

>> SDP osudio napad na načelnika Općine Tordinci

Ključne riječi

Komentara 10

AN
andeo2407
14:19 16.01.2016.

Sramota je da se takve stvari dešavaju a to je živi dokaz u kakvoj državi živimo...stanimo više tom huliganizmu na kraj jer to se može dogoditi opet bilo kome bez obzira bio pijan ili trezan.

AN
andeo2407
15:37 16.01.2016.

o kakvoj dušebrižnosti ti pričaš..nisam ja nikakav dušebrižnik, ti očito želiš da se takve stvari dešavaju..pa zar nam treba još jedan Luka Ritz zar nije više dosta nasilja..a apropo tvog komentara ja sam kao osoba s invaliditetom isto mogao bit na tom mjestu u to doba i nešto slično se moglo meni desit jer nažalost ima svakakvih likova i nikom nepiše na čelu tko je kakav.

DO
dommar36
16:03 16.01.2016.

hrabri su 4 na jednog ...na dvojicu se nebi usudili . barem ne na mene i mog kuma "ludjaka" ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije