Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava

Najradosniji doček Nove godine prvi put samo za djecu

luka vidović
Foto: PR FOTO
1/4
30.12.2014.
u 16:43

Na Trgu bana Jelačića 31. prosinca od 11 sati uz Radost i Večernji list

Književni časopis Radost i Večernji list prvi put u Zagrebu priređuju doček Nove godine za najmlađe sugrađane i ostale klince koji u blagdansko vrijeme žele posjetiti Zagreb.

Na Staru godinu već od 11 sati na Trgu bana Jelačića uz slogan "Radost te zove na ludi doček Nove" možete doći na druženje s glumcem Kristijanom Ugrinom, Zagrebačkim mališanima, mađioničarem i iluzionistom Lukom Vidovićem i pjevačem Bojanom Jambrošićem.

Luka Vidović s velikim uzbuđenjem i nestrpljenjem najavio je spektakl na dječjem dočeku Nove godine.

– Prvi put u čarobnjačkoj karijeri pripremam ovako veliku i zahtjevnu predstavu za djecu i već mjesec dana intenzivno uvježbavam vrlo uzbudljive i dosad neviđene trikove u Hrvatskoj. Nestrpljivo očekujem 31. prosinca da pred najzahtjevnijom od svih publika, onom najmlađom, izvedem novogodišnju čaroliju. Neću vam sve otkriti, ali znajte da će naš omiljeni Djedica na putu kući još jednom svratiti do Zagreba – najavio je Luka.

U Koncertnoj direkciji Zagreb, suorganizatoru najradosnije proslave, zadovoljni su partnerstvom u ovom projektu.

– Čast nam je i zadovoljstvo da sa svojim medijskim partnerom Večernjim listom, nakon utrke Djedova Božićnjaka s kojom smo i okončali adventski program u Zagrebu, možemo prvi put u povijesti grada sudjelovati u organizaciji dočeka Nove godine za djecu – poručio je Josip Nalis, ravnatelj Direkcije, te pozvao sve Zagrepčane i goste da se 31. prosinca u 11 sati upute na glavni trg i u društvu svojih mališana od podneva čestitaju novu 2015. godinu. To će biti i izvrsna uvertira u večernji silvestarski program s početkom u 21 sat.

Nastupaju prvaci i legende zagrebačke rock'n'roll scene – Jurica Pađen i Aerodrom, Jura Stublić i Film, Boris Leiner, Davor Gobac, Renato Metessi i Zvijezde te Telephone Blues Band, koji jamče ludi provod do jutarnjih sati.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije