Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATAN KONCERT

Najbolji zagrebački demo bendovi sviraju u Vintageu

kvartura
KvARtura
Autor
Sandra Golemac
27.01.2015.
u 15:00

KvARTura je projekt koji potiče suradnju između centara za kulturu i zainteresiranih građana

Najbolji zagrebački demo bendovi, koji promoviraju urbanu kulturu grada, nastupit će danas u 20 sati u Vintage Industrial baru u Savskoj ulici, gdje će se predstaviti u sklopu promocije CD-a i DVD-a "Best of live – KvARTovski demo bendovi 2014".

Ovaj projekt provodi pet zagrebačkih centara za kulturu: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Centar za likovni odgoj. Ulaz na koncert u Vintage je besplatan, a svirat će bendovi Črni pes, Exit, Razlika, Perle, Mnogi Drugi i Altra. U sklopu projekta je, naime, snimljen glazbeno-dokumentarni film u kojemu je zastupljeno 15 najboljih bendova koji su nastupili na četiri koncerta održana prošle godine.

Glavni je cilj, prema riječima organizatora, razviti i promovirati urbanu kulturu kvartova grada Zagreba, te ujedno pozicionirati centre za kulturu kao žarišta te kulture. Spomenuti centri za kulturu ovaj projekt "KvARTovski demo bendovi", planiraju nastaviti i u 2015., a novi natječaj, kažu, bit će raspisan u ožujku. KvARTura je inače projekt koji potiče suradnju između centara za kulturu, ali i građana koji se žele aktivno uključiti u kreaciju kulturnih sadržaja.

>>" KvARTura 2014. – KvARTovski DEMO BENDOVI"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije