Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanja

Nagradu županije dobiva i Mate Rimac

'bih...ljubuski...15.07.2010...pcele, med, medari, pcelarstvo ugrozeno novom opsanosti, ptice iz porodica lasta pcelarice nastanile se oko rijeke trebizat i prijete pcelarima, dnevno pojedu i do 200 p
'zoran grizelj'
01.07.2015.
u 13:00

Povelju županije, nagradu za iznimna dostignuća te nagradu za doprinos i promociju županije dobivaju pojedinci i tvrtke

Odluku o posebnim priznanjima u četvrtak će donijeti Skupština Zagrebačke županije.

Povelja Zagrebačke županije dodijelit će se Udruzi za promicanje kvalitete života osoba s posebnim potrebama Ivančica u Zaprešiću, tvrtki Chromos iz Samobora, tvrtki Bermes iz Donje Pušće, DVD-u Brckovljani, medičarsko-svjećarskom obrtu Franjo Oslaković iz Samobora i Vladimiru Gajskom iz Križa za dugogodišnje kulturno-umjetničko i dokumentarno djelovanje.

Nagrada Zagrebačke županije za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju bit će dodijeljena drvnoj industriji Rubinić iz Jastrebarskog koja se nametnula kao izvoznik hrastovih masivnih ploča.

Nagrada za doprinos ugledu i promociji županije u zemlji u svijetu bit će dodijeljena Rimac Automobilima, tamburaškom orkestru Glazbene škole Dugo Selo i učitelju likovne kulture Dragutinu Jančiću iz Prigorja Brdovečkog. 

Komentara 1

ĐO
đonids
07:39 02.07.2015.

Kakve veze ima Rimac s Zarebačkom županijom? Dali je neka druga županija nagradila nekog iz Zagrebačke? Jadnih li političara kad neznaju što imaju u svom dvorištu. Ali to me ne čudi, jer su si sami dovoljni. Sramota tuga i jad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije