Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novom zagrebu

Nađena bomba blizu dječjeg vrtića, bila zakopana u zemlju

vrtić sopot
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
27.02.2015.
u 14:38

Pirotehničari su eksplozivnu napravu, nađenu 50-ak metara od dječjeg vrtića u Sopotu, izuzeli i opasnost je prošla. Iz vrtića opovrgavaju navode da su bombu našla djeca

U Sopotu je, u blizini tamošnjeg dječjeg vrtića u Ostrogovićevoj, nađena eksplozivna naprava! Kako nam je potvrđeno u policiji, o napravi je, odnosno bombi, dojava stigla nešto prije 13 sati, nakon čega su pirotehničari izašli na teren i bombu izuzeli, te time riješili opasnost.
– Bomba je bila zakopana u zemlju i tamo očito stajala neko vrijeme.

Ravnateljica vrtića Mirela Marjanac kaže da je naprava nađena nekih pedesetak metara od vrtića, uz istočnu stranu stambenog objekta u Ostrogovićevoj i s tom ustanovom zapravo nije imala veze.

– Nije točno da su djeca našla bombu i da su tete zvale policiju, kako pišu neki mediji. Za bombu smo doznali tek kad je policija došla – napominje ravnateljica vrtića u Sopotu.

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:56 27.02.2015.

Dosta je da jedan krene psihopat i dalje ga prate slični u stopu, a država nam je puna takvih..

Avatar navijač
navijač
15:25 28.02.2015.

Ovo netko smišljeno radi ,

SP
spremni0
17:17 27.02.2015.

ma to se bare ponovo napio i nadrogirao pa mu ispalo, a izgubio mu drugar josipović pa tuguje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije