Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije ozlijeđen

Na zagrebačkom Glavnom kolodvoru sudarila se dva vlaka

vlak
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
21.12.2014.
u 00:15

Prema prvim informacijama, u sudaru nitko nije ozlijeđen

Na zagrebačkom Glavnom kolodvoru sinoć oko 22.15 sati sudarila su se dva vlaka, javlja 24 sata.

Prema prvim informacijama, u sudaru nitko nije ozlijeđen. Jedan čitatelj za 24 sata je ispričao da je jedan vlak putovao za Sunju a drugi za Moravice te da su se našli na istoj pruzi i polagano vozili u suprotnim smjerovima. - Vozili su sporo kada su se sudarili - rekao je.

Navodno je riječ o vlakovima koji su išli prema spremištu, a u tijeku je očevid kojeg obavlja policija.

Cijeli članak možete čitati ovdje

>> Sudar vlakova: Poginulo 11 osoba, 23 ozlijeđenih

Komentara 5

GL
glavafromdubrava
09:01 21.12.2014.

a da se vi javite nekom znanstveniku, jer ste upravo izjavili da su se sudarila dva tijela koja se krecu u suprotnim smjerovima!to je nesto novo u fizici i moze posluziti ljudskom rodu na mnogo nacina!tipa,placas racune ,a novci se vracaju sami od sebe!

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
07:25 21.12.2014.

Niti antena zagreb niti totalni fm niti jedne jedine riječi o ovome u jutarnjim vijestima. toliko o balkanskim medijima, može propasti svijet, balkanski mediji saziđžani u školi velikog trgovišća melju o predsjedničkim izborima kao da svijet ovisi o tome. isto kao prije tjedan dana, niti jedan balkanski medij nije objavio da se mijenja raspored vlakova. crni balkan, nikako da postanemo normalna zemlja, čemu sredstva informiranja , samo troše struju bezveze

Avatar 2222
2222
15:33 22.12.2014.

Ako su vozili u suprotnom smjeru -auuu - to je nesto ozbiljno.Mora da su putovali oko svijeta I sudarili se negdje na tihom oceanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije