Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri sajma

Na Velesajmu obaraju i Guinnessov rekord u izradi najduže rolade

nautika velesajam
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
19.02.2014.
u 08:10

Na Zagrebačkom velesajmu od 19. do 23. veljače održavaju se manifestacije iz nautike, hotelijerstva i gastronomije, cijena je dnevne ulaznice 30 kuna

Hrana, ugostiteljstvo i nautika teme su tri sajma koji se paralelno održavaju na Zagrebačkom velesajmu od 19. do 23. veljače.

Tako će se na 23. izdanju nautičke smotre predstavit svjetski proizvođači brodova, jahti, jedrilica, glisera, čamaca, skutera te opreme i pribora za ronjenje, ribolov, jedrenje i ostale sportove na vodi. A uoči turističke sezone inovacije će predstaviti i ugostitelji te hoteli na Hotel&Gastrotehu, međunarodnom sajmu gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.

Osim hrvatskih tvrtki, ove godine predstavit će se i izlagači iz Njemačke, Albanije, Austrije, Italije i drugih zemalja. Pojesti i popiti moći će posjetitelji na sajmu InGa.

Organizatori te međunarodne promocije hrane, pića i gastronomskih inovacija, osim što će predstaviti najnovije iz ove sfere, organizirali su i brojne kuharske radionice, natjecanje kuhara, ali i obaranje Guinnessova rekorda u izradi najduže rolade na svijetu.

Cijena je jednodnevne ulaznice za sva tri sajma 30 kuna.

>>Otkazuju se sajmovi, gubici su nezaustavljivi. Ima li Velesajam uopće budućnost?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije