Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika šteta

Požar na tržnici Dolac! Vatru gasilo 14 vatrogasaca, ima ozlijeđenih

Dolac
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.11.2016.
u 08:30

Vatru je gasilo 14 vatrogasaca koji su stigli trima kolima.

Požar koji je planuo noćas na zagrebačkoj tržnici Dolac prouzročio je veliku materijalnu štetu. Vatru je gasilo 14 vatrogasaca koji su stigli trima kolima, a u buktinji nastaloj oko 2.30 sati izgorjelo je skladište površine 400 m2, pišu 24sata.

Zbog otvora u podu, oko 300 litara vode procurilo je u donji dio prostora gdje se prodaje mlijeko, a suncobrani i hladnjaci rastopili su se od velike temperature. 

Trojica djelatnika zaštitarske službe otrovano je dimom te im je pružena hitna medicinska pomoć, no nisu hospitalizirani.

Vatrogasna intervencija završila je u 6.09 sati, a više o uzroku požara bit će poznato nakon očevida.

>>Veliki požar u karaoke baru: Vatra se proširila na okolne zgrade, 13 osoba je poginulo

>>Žena 'izvozala' goričke vatrogasce: Stigli s dva vozila i policijom...

Komentara 1

DU
Deleted user
21:13 02.11.2016.

Hm, netko planira "sanirati" Dolac, tj, zbog preskupe sanacije pokloniti prostor za gradnju nekog "tower"-a ili trgovačkog centra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije