Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči skupštine

Na sjednici nema GUP-a, ali će se po hitnom postupku raspraviti Svetice

25.04.2015., Zagreb -  Na trgu bana Josipa Jelacica gradonacelnik Milan Bandic prosao je pored obitelji Svaljek te nije ni pozdravio svoju bivsu zamjenicu Sandru Svaljek.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
27.04.2015.
u 12:23

Bit će to burna sjednica, vratio se gradonačelnik – tako se zastupnici u Skupštini pripremaju za sutrašnju sjednicu

Uoči sutrašnje sjednice Gradske skupštine i s do sada četiri propuštene gradonačelnik Milan Bandić ponovno je suradnicima pokazao tko je jedini šef Grada Zagreba – o prijedlogu davanja u zakup i na drugo korištenje javnih površina neće se raspravljati, a rasprave neće biti ni o izmjenama i dopunama Generalnog urbanističkog plana. O tome će se za dva tjedna sazvati posebna rasprava, poručio je Bandić, a ako je suditi po nagađanjima, na dnevni će red po hitnom postupku odluka o kampu Hrvatskog nogometnog saveza na Sveticama.

– Već smo se naviknuti da u posljednji trenutak dobijemo hrpu materijala koju ne stižemo proučiti, a onda nas se proziva kako nismo za investicije u gradu – poručili su oporbenjaci.

I dok će zbog opreza gradonačelnik Bandić svakako za stanki izbjegavati pročelnike i suradnike s kojima ne smije raspravljati o sudskim postupcima u tijeku, u njegovoj blizini neće biti dobrodošli ni novoizabrani šefovi Zagrebačkog holdinga, a još manje njegova bivša suradnica Sandra Švaljek koja je nakon ostavke aktivirala mandat u Skupštini. Baš je njoj, izvan svakog pravila lijepog ponašanja, još ovog vikenda za slučajnog susreta pokazao gdje joj je mjesto – bivšu suradnicu koju je sam pozvao iz Ekonomskog instituta u svoj tim nije ni pozdravio.

– Bit će prilike. Za koji tjedan sve će izaći na vidjelo. Ja se tome ne okrećem, zaboravio sam na sve loše – tako je Bandić odgovorio na inzistiranja novinara da objasni čemu toliko razočaranje u Švaljek.

I dok su glavne točke sa sjednice povučene, skupštinari poručuju: "Bit će ovo burna sjednica, vratio se gradonačelnik". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije