Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa

Na posao će sutra biciklom oko 500 građana

biciklist
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
12.02.2015.
u 09:30

Sindikat biciklista uključio se u međunarodnu akciju vožnje biciklom na posao u zimskim uvjetima, a dijelit će se naranče i jabuke

Bez obzira na vremenske uvjete sutra će stotine Zagrepčana na posao krenuti biciklom.

Obilježit će tako "Svjetski dan zimskog bicikliranja na posao".

Ukupno se 580 građana Zagreba i Zagrebačke županije prijavilo na stranicu međunarodne inicijative "Winter Bike To Work Day", na koju se javljaju stanovnici iz svih dijelova svijeta. A Zagreb je, sudeći prema grafikonu objavljenom na stranici, drugi po redu grad po broju prijavljenih.

– Ispred Zagreba je finski grad Oulu – kazao je Vladimir Halgota iz Sindikata biciklista.

Prijaviti se još može na www.WinterBikeToWorkDay.org, a volonteri Sindikata biciklista na određenim će točkama u gradu bicikliste nagraditi jogurtom, bananom ili narančom.

Komentara 1

RU
RupertMelkus
12:55 12.02.2015.

Podijelite im brošure o prometnim pravilima i zakonu o cestovnom prometu ili kak se već zove, a ne voće i povrće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije