Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saniran kvar

Stanovnici naselja Vrbani i Staglišće toplu vodu dobili već u 6 sati

puknuće vrelovoda
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
24.01.2017.
u 20:46

Cijev je pukla zbog starosti dionice vrelovodne mreže te korozije uzrokovane izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstavima kojima se zimi tretiraju kolnici

HEP-Toplinarstvo je danas u jutarnjim satima uspostavilo isporuku toplinske energije stanovnicima naselja Vrbani i Staglišće.

Grijanje niti toplu vodu nisu imali čitavu noć nakon što je jučer oko 18 sati na križanju Horvaćanske i Rudeške ceste došlo je do puknuća magistralnog vrelovoda. Sanacija puknuća je završena, a još se radi na završnim građevinskim radovima.  

Radnici HEP-Toplinarstva radili su tijekom cijele noći kako bi krajnjim kupcima omogućili isporuku toplinske energije od početka dnevnog režima rada grijanja, odnosno od 6 sati ujutro.

- Razlozi puknuća vrelovodne cijevi su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstavima kojima se zimi tretiraju kolnici - kazala je Silvija Barić iz HEP Toplinarstva.

>>Zbog puknuća vrelovodne cijevi nema tople vode na Trešnjevci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije