Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo izašle van

Opel se zapalio na Horvaćanskoj: U autu su bile majka i kći

požar Horvaćanska
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/18
01.09.2015.
u 19:34

Majka je u vožnji osjetila da nešto smrdi te se počelo dimiti pa su svi odmah izašli van

U utorak popodne na zagrebačkoj Horvaćanskoj cesti, iz još uvijek nepoznatih razloga, zapalio se automobil Opel Vectra zagrebačkih registarskih oznaka.

Na mjesto događaja stigli su policajci i vatrogasci koji su ugasili zapaljeni Opel. Automobil se zapalio na Horvaćanskoj cesti kod križanja s ulicom Hrgovići.

U Opel Vectri bile su majka i kći, a navodno su neposredno prije zapaljenja Vectre bile na obližnjoj benzinskoj pumpi. Majka je u vožnji osjetila da nešto smrdi te se počelo dimiti pa su svi odmah izašli van, pišu 24 sata. Očevici su kazali da je vatra krenula ispod haube, a požar je brzo zahvatio cijeli automobil.

"Kao da je eksplodirao"

– Kao da je eksplodirao. Sve je bilo u gustom crnom dimu. Stvorila se ogromna gužva u smjeru grada. Zastoj je sve do Vrbana 3. – kazala je za 24 sata očevitkinja.

Još nije poznato ima li ozlijeđenih i kako se automobil zapalio.

>>Izbio požar u Chromosu, potpuno izgorio laboratorij

>>Eksplozija i požar na Vrbanima, petero ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 9

BA
baba44713
20:26 01.09.2015.

Fenomenalan naslov, večernji. Taman lijepo složen tako da svaki čitatelj pomisli da su majka i kći izgorile u autu. Koji ste vi lešinari za klikove....

MI
Mirnadob
20:59 01.09.2015.

Pocelo se dimit,pa su "svi" odmah izasli van? a kazu,bila samo majka i kcer u autu.Koliko ih onda bilo u autu???

NI
ninkos00
20:08 01.09.2015.

Žao mi je , ali ljudi često teško odvajaju za redovit servis i znakove da nesto nije u redu i voze dok ide, ide, ali nemora biti tako! utvrdice policija valjda razlog ,ali sumnjam jer nije bilo zrtava,a to jeje ipak najvaznije ,bit ce auta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije