Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenski festivali

Na Bundeku Hladno pivo, Severina na Rujanfestu

18.09.2013., Zagreb - Maja Suput odrzala koncert na Rujanfestu 2013 koji se odrzava pokraj trgovackog centra Westgate.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
22.08.2014.
u 14:53

Bundekfest organizira Grad uz Udruženje obrtnika, no detalje još skrivaju, a na Rujanfestu pjeva i Jelena Rozga, Bajaga, Mejaši...

Zagrebački bend iz Gajnica Hladno pivo otvorit će ovogodišnji Bundekfest, 25. rujna, a organizatori najavljuju najsadržajniji festival dosad iako još ne žele otkriti sve detalje programa.

Zabavni i gastrosadržaji

U jedanaest dana, do 5. listopada, prostor oko jezera Bundek bit će, kako najavljuju, "kulisa nesvakidašnjeg višeosjetilnog događaja". Nudit će se brojni zabavni i gastrosadržaji, dok će se neki od njih moći prvi put iskusiti u Hrvatskoj.

– Pripreme su u završnoj fazi, program će se znati sljedeći tjedan – kazali su organizatori. Njegov pandan Rujanfest, pak, objavio je već sve ovogodišnje detalje, iako počinje ranije. Od 12. do 21. rujna građani će, uz brojne koncerte, moći isprobati 85 vrsta piva, vidjeti što nudi oko sto izlagača, zabaviti se u zabavnom parku...

Otvorit će ga Jelena Rozga i Željko Samardžić, dok će sljedeće dane nastupati Crvena jabuka, Željko Bebek, Vuco, Miroslav Ilić, Mejaši, Magazin, Plavi orkestar, Bajaga&Instruktori, Ivan Zak&Begini te Jole. Pred publiku će 19. rujna stati i Severina, za čiji će se koncert ulaznica naplaćivati 40 kuna. Ostale dane na festival se plaća ulaz nakon 19 sati, i to 20 kuna, dok je tijekom dana besplatan. Upravo zbog naplate ulaza organizatori Rujanfesta prije dvije su se godine porječkali s gradonačelnikom Milanom Bandićem, koji nije želio da se građanima naplaćuje ulaz na Bundek.

Prognani iz Zagreba

Odbio je dati suglasnost za održavanje festivala na novozagrebačkom jezeru, ali i na bilo kojoj drugoj lokaciji u Zagrebu, te u svom stilu iznio objašnjenje.

– Posljednje četiri godine to se malo otklonilo k profitu i privatnom interesu, a gradonačelnik, prateći to, nije mogao to više dopustiti i, umjesto profita i privatnog interesa, interes građana grada Zagreba ovaj će put prevladati. Za pametne dosta – rekao je još 2012. godine Bandić, nakon čega se Rujanfest odselio kod Westgatea. Bundekfest Grad organizira u suradnji s Udruženjem obrtnika grada Zagreba i Cehom ugostitelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije