Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministrica s tačkama

Mrak Taritaš: Nije dobro da se već 6 mjeseci bavimo time tko će voditi grad

Anka Mrak Taritaš
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
Autor
Sandra Golemac
28.03.2015.
u 12:16

Ministrica Anka mrak Taritaš komentirala je situaciju u Gradu Zagrebu

- Andrea Zlatar Violić je jedna odlična osoba koja ima odličnu karijeru i zbog situacije i visoko postavljene ljestvice morala je podnijeti ostavku. A to što se ministar Jakovina našao u sličnoj situaciji treba provjeriti o čemu je točno riječ. Naš koalicijski partner će procijeniti što treba učiniti - komentirala je danas Anka Mrak Taritaš na imanju udruge Don Kihot, gdje je s kolegama iz gradske organizacije HNS-a došla volontirati.

- Odlučili smo jednu subotu u mjesecu volontirati i pomoći nekoj udruzi, a evo za prvi put smo se javili ekipi iz Don Kihota koja organizira terapijsko jahanje za djecu s posebnim potrebama - rekla je ministrica koja je danas navukla rukavice na ruke i pomagala u vrtu,  dok su drugi cijepali drva i njegovali konje.  Komentirala je također i novonastalu situaciju u gradu Zagrebu koju je nazvala teatrom apsurda.

- Nije dobro da se mi već šest mjeseci bavimo time tko će voditi grad, hoće li se ili neće nekome ukinuti punomoć i gledati kako se u skupštini teatralno uručuju kuverte. Uvijek su neke političke igre u pitanju, a to nije korisno za grad. Građani su na izborima odabrali Milana Bandića da bude gradonačelnik, a on to sad ne može činiti i ovo je situacija koja nije dobra za građane - zaključila je Mrak Taritaš.

>>Vlada mijenja Program energetske obnove obiteljskih kuća

>>Ne smijeni li HNS ministricu Zlatar, učinit će to premijer

Komentara 11

ĆA
ćaćaća
11:24 29.03.2015.

napokon posao u struci...

BL
blukac3
15:37 28.03.2015.

kobila suzy bi vodila grad.

DU
Deleted user
12:51 29.03.2015.

A ne pada vam na pamet, vama i vladi, da izmijeniti zakon pa ne bi bilo moguće da ljudi iz zatvora "upravljaju" gradom. I da se ljudi, nije vaš Vlahušić jedini, koji su ulovljeni s prstima u pekmezu i osuđeni, mogu uopće ponovno kandidirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije