Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatne projekcije

Motovunski filmovi u zagrebačkom ambijentu

Motovun filmski festival u Zagrebu
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
22.08.2014.
u 23:22

U deset dana na platou iznad Dolca prikazat će se neki od ponajboljih filmova ovogodišnjeg Motovun film festivala

Na trgu Petrice Kerempuha iznad Dolca, Motovun film festival danas je pred više od petsto posjetitelja započeo svoj desetodnevni program tijekom kojeg će se prikazati neki od najboljih filmova iz ovogodišnje selekcije.

– Odabrali smo filmove na koje je publika najbolje reagirala. Cilj nam je prenijeti dio atmosfere festivala, ali i zagrebačkoj publici dovesti filmove koje više neće imati priliku vidjeti u domaćoj distribuciji. – rekla je Milena Zajović, selektorica programa.

Zagrebačka je publika tako mogla pogledati film "Loša kosa" venecuelanske redateljice Mariane Rondon. U deset dana prikazat će se osam dugometražnih i dva ciklusa kratkometražnih filmova.

– Ovo nam je prilika da pogledamo filmove koje smo propustili, ali i podružimo se s prijateljima bez motovunskog iskustva– govore nam Nika, Veda, Damjan i Blaž.

Prvu večer zatvorila je grupa Detour, a svaku će sljedeću, nakon filma koji počinje u 21 sat, biti koncert iznenađenja. Sve projekcije besplatne su za posjetitelje.

>> Najbolji je film ‘Pleme’, posebno priznanje ‘Policajčevoj ženi’

Komentara 1

SE
sestrićna
10:51 26.08.2014.

drugarica milena selektorica koja dobiva naše novce će lepo da vas vaspitava :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije