Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrava

Motociklist naletio na pješakinju i usmrtio je

nesreća
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
30.08.2015.
u 10:46

Nesreća se dogodila oko 7 sati ulici Rudolfa Kolaka u blizini križanja s Grižanskom ulicom

Komentara 14

BU
BubyZG
18:26 30.08.2015.

Ma kakvih pedeset metara od zebre da je pješačka zona, kakve budalaštine. Upravo suprotno, ukoliko je pješaku u naseljenom mjestu zebra udaljena manje od pedeset metara NE smije prijeći cestu gdje je naumio već za prijelaz MORA koristiti zebru. Ukoliko je zebra udaljena više od 50 metara u naseljenom mjestu tada može prijeći cestu, ali NEMA prednost i mora propustiti sva vozila koja se po cesti kreću. Ovo vrijedi i izvan naseljenog mjesta samo su tamo uvjeti malo labaviji pa je tamo potrebna udaljenost zebre 100 metara ( Članak 129. stavak 2. Zakona o sigurnosti prometa ) ! Zaista se svašta može pročitati na ovim komentarima - nadam se da dotični NEMA vozačku dozvolu !!

MA
Marino
13:58 30.08.2015.

Nažalost se pješaci ponašaju jako nesavjesno kao da se ne radi o njihovom životu.I Na semaforima gotovo nikoga ne zanima crveno ili zeleno.A o vozačima motora da ne govorim, pa kamikaze su bebe prema njima jer ovi ugrožavaju sve nas. Naravno da takve sulude japanske mašine u Japanu nisu dozvoljene, jer njihov civilizirani zakon kaže samo do 250 ccm. Za ubiti se dovoljno je i to.

KA
kafka
00:08 31.08.2015.

Ups! . . . pa tu nema zebre! . . . . . Žao mi je tragedije, zato oprez!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije