Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić najavio vege piknik

Moj Rudi je najbolji, ali je korumpiran

rudi
Žarko Bašić/PIXSELL
02.10.2015.
u 15:00

Vege piknik održat će se u nedjelju na Bundeku, a ljubimce i njihove ljude zabavljat će Miroslav Škoro

Predlažem onima koji nemaju kućne ljubimce, da ih nabave do nedjelje i s njima dođu na Bundek - pozvao je gradonačelnik Milan Bandić danas Zagrepčane na Vege piknik, koji će se upravo u nedjelju održati uz jezero. Udruge za zaštitu životinja, grah s vegetarijanskim kobasicama, izlagači veganske hrane, ali i koncert Miroslava Škore u 15 te blagoslov životinja u 16 sati ono je što očekuje posjetitelje Bundeka.

- Manifestacija počinje u 10 sati, a doći će i moj Rudi. On je najbolji pas na svijetu. Ali malo je i korumpiran, sve bi dao za igračku. Ima ih 350, a obvezno mu moram donijeti barem jednu kad odem iz Zagreba. Sam ih traži i u torbi, a ako slučajno zaboravim, dva dana ne priča sa mnom - emotivan je bio gradonačelnik, kako je i sam priznao, kad je pričao o svom ljubimcu te zaključio kako bi svatko trebao imati Rudija.

Komentara 32

ST
steiner
19:52 02.10.2015.

Rudi je sve naučio od tate, korupcija je dozvoljena odredjenom krugu u kojem je i Bandić jedan od glavnih vodja. Av av av

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:37 02.10.2015.

Dirnul me ovaj clanak istinski ,rudi ima 350 igracaka i svaki put mu kupi jednu kad se vrati u zagreb a jedino mi je zal kaj nema 365 igracki da bu u skladu al ok 15 dana je u zagrebu pa nemre skupit 365 igracki

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:54 03.10.2015.

nije li puno veci bandicev kucni ljubimac vlastita kcer, koju je nakon osramocenja u osnovnoj skoli i biranja srednje jednostavno prisilio da umjesto likovne akademije ode studirati pravo? Ili on misli da se to nezna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije