Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni šeširi hit u gradu

Modni dodatak i zaštita za cijenu od 30 do 80 kuna

22.07.2015., Zagreb -  Ponuda ljetnih sesira na Tresnjevackoj trznici.   Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/5
23.07.2015.
u 16:00

Najbolja ponuda šešira ona je na trešnjevačkom placu

Šešir čuva glavu. A čuva i ono u njoj, ako baš ima nešto – šale se na trešnjevačkom placu tamošnji prodavači pokrivala za glavu. Platnene, slamnate, ali i šešire od morske trave, kao i šilterice vole i Zagrepčani i turisti. – Baš su jučer bili momci iz Turske, svatko je kupio po jedan, ovakav zeleniji, od trava, on je prirodniji i bolje štiti od slame – objasnio je prodavač Karlo, koji prodaje šešire čija se cijena kreće od 30 do 80 kuna.

Nije skupo, govori on, dodajući kako, čim se sunce malo pojavi, šeširi, uz sunčane naočale, postaju glavni modni dodatak Zagrepčana. Zna to i njegova kolegica Ivana Gvozdanović, koja za svoje kupce nerijetko i isproba pokoji.

– Djevojke vole šešire sa širim obodom, ukrašene cvijećem ili trakicama, dok muškarci uglavnom kupuju samo šilterice – rekla je simpatična prodavačica te objasnila kako se često prodaju i samo šiltovi, koji su također ili slamnati ili od tkanine. Može biti da je u pitanju cijena, složila se Gvozdanović, budući da šiltovi koštaju 30 kuna, dok se, primjerice, šeširi od morske trave, većeg oboda, s ponekim ukrasom mogu naći po cijeni od 80 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije