Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji rad

Moderan sportsko-edukacijski centar na zapadnom kampusu

26.12.2014.
u 09:00

Centar je predviđen na području zapadnog kampusa, gdje su sada Kineziološki fakultet i studentski domovi

Rad u kojem su zajednički sudjelovali austrijski i zagrebački arhitekti izabran je među 25 radova pristiglih na natječaj kao najbolje arhitektonsko rješenje sportsko-edukacijskog centra koji bi se trebao graditi na području zapadnog kampusa, gdje su trenutačno Kineziološki fakultet, studentski domovi Stjepan Radić, Cvjetno...

Autori najboljeg rješenja su Studio XXL te Vedrana Senečić i Željko Katalinić koji su za svoj prijedlog budućeg centra nagrađeni neto iznosom od 82 tisuće kuna.

– Cilj natječaja bilo je dobivanje najboljeg idejnog rješenja kao podloge za izradu dokumentacije potrebne za gradnju zgrade – jasni su zahtjevi Kineziološkog fakulteta koji je investitor budućeg sportsko-edukacijskog centra.

Nika Baričić, Damir Petric, Hrvoje Vidović i Nikola Kašić drugonagrađeni su autori koji su za svoj prijedlog dobili 66 tisuća kuna, dok je trećenagrađeni tim dobio 50 tisuća kuna.

Komentara 1

Avatar damtiga
damtiga
12:50 26.12.2014.

Valjda uz postojeće objekte, ne na njihovom mjestu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije