Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijep dan

Dolazi li za pet dana Božić ili proljeće?

Jarun
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/21
20.12.2014.
u 17:04

Sudeći prema fotografijama, za neke je bilo dovoljno toplo da džogiraju u kratkim rukavima

Sunčano i za ovo doba godine toplo vrijeme izmamilo je mnoge građane Zagreba da subotu iskoriste za šetnju ili kavu uz Jarunsko jezero.

Neki od njih izašli su kako bi se bavili fizičkom aktivnošću. Sudeći prema fotografijama, za neke je bilo dovoljno toplo da džogiraju u kratkim rukavima.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

(Foto: Goran Jakus/PIXSELL)

>> Ljeto usred listopada: I mi bismo se mijenjali s curama na plaži

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar fijolica
fijolica
23:59 20.12.2014.

Ne znam za proljeće, ali Božić sigurno dolazi.

IK
ikonoklast
18:07 20.12.2014.

mozda nemaju za dugu jaknu ko ce znat

TH
than
10:10 21.12.2014.

Bozic bez snijega mi jednostavno nije pravi Bozic. Evo ide Bozic, a kao da dolazi Uskrs. Biti ce i manje kupovine. Kakav ugodjaj, takva i potrosnja... Jedino su temperature dobre za novcanik, bar za one koji ne dobijaju 'cestitke' od HEPa i slicnih gulikoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije