Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanić-Grad

Miss penzića ima 72 godine, a publiku i žiri osvojila je humorom

miss penzića
Foto: Udruga umirovljenika Ivanić-Grada i Kloštar Ivanića
1/2
28.04.2015.
u 09:15

Marica Tušek vrijeme provodi uzgajajući cvijeće oko kuće, a voli se družiti i s pet unuka i dvije praunučice

Ivanić-Grad od proteklog vikenda ima novu Miss penzića.

Izabrana je u organizaciji gradske Udruge umirovljenika Ivanić-Grada i Kloštar Ivanića, a žiri od sedam članova izabrao je 72-godišnju gospođu Maricu Tušek. Odabrana je među 14 umirovljenica, koje svoje vrijeme provode u raznim aktivnostima koje organizira udruga.

– Bavim se nordijskim hodanjem, a u udruzi se družimo, plešemo, pjevamo... – kaže Marica Tušek, koja živi u Kloštar Ivaniću. U zajedničkim prostorijama u Ulici kralja Tomislava tako ponedjeljkom uče crtati, utorkom s fizioterapeutom vježbaju, srijedom organiziraju razne tečajeve, kao što je tečaj informatike, petkom je na rasporedu dramska sekcija, besplatno kuglanje, a organiziraju se i razni izleti. Svake subote okupljaju se na plesnjaku. Tako se i ovaj vikend na izboru za miss okupilo 590 umirovljenika. Gospođe su se natjecale u dvije kategorije – za Miss penzića i Miss simpatičnosti. Na pozornicu su izlazile dva puta – prvi put, kako su nam rekle, u kratkim haljinama, odnosno minicama, a potom u večernjoj haljini.

– Morale su i reći zašto su se prijavile i odgovarati na pitanja žirija – objasnio je predsjednik Željko Brezovečki – Brzi dodajući da udruga broji ukupno 1200 članova. Upravo je odgovor Marice Tušek oduševio publiku koja se grohotom smijala još nekoliko minuta.

– Pitali su me imam li kakvih životinja, kravu ili svinju, a ja sam odgovorila da sam imala jako puno svinja u životu te da momentalno nemam nijednu i da sam sretna sama – kaže Marica Tušek, koja vrijeme provodi i uzgajajući raznoliko cvijeće u svom dvorištu. I to između druženja s pet unuka i dvije praunučice.

– Potrebno je i u ovim godinama stalno se nečim baviti, družiti se, učiti, jer to je ono što nas održava na životu – kazala je.

Udruga umirovljenika 9. svibnja organizira i izbor za Mistera umirovljenika.

Komentara 1

Avatar cik.lama
cik.lama
10:59 28.04.2015.

Pionirke i pioniri ostaju mladi i kad ostare. Slijedi izlet u Kumrovec na proslavu Dana mladosti ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije