Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRIJED, HRVATSKA!

Mislav Žagar kandidat za zagrebačkog gradonačelnika

gradska...zagreb...15.04.2005. gradska kavana, mislav žagar foto: goran stanzl
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
22.05.2016.
u 15:45

Stranka "Naprijed, Hrvatska! - Progresivni savez" je na osnivačkoj skupštini zagrebačkog ogranka za predsjednika Gradske organizacije Grada Zagreba izabrala Mislava Žagara i ujedno ga predložila kao kandidata za zagrebačkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

 Žagara je za stranačkog kandidata za gradonačelnika Zagreba na skupštini u Kulturnom centru Travno predložio predsjednik "Naprijed, Hrvatska!" Ivo Josipović.

 Zahvalivši na kandidaturi,  Žagar je rekao kako građanima Zagreba želi vratiti povjerenje u gradske institucije i u trgovačka društva, a Zagrebu donijeti strategiju i viziju razvoja te raditi na obnovi političke kulture u Gradskoj skupštini i unapređenju životnog standarda stanovnika Zagreba. 

 Ako dobije povjerenje građana morat će, kaže, popraviti veliku štetu, moralnu i materijalnu, koju je sadašnji gradonačelnik u proteklih 15 godina napravio te vratiti dostojanstvo poduzetnicima, obrtnicima, tetama u vrtiću, pregaocima u zagrebačkoj kulturi i sportu, jer je, dodaje, netko u posljednjih petnaest godina, sebi dao za pravo da im to dostojanstvo oduzme.

 "Imamo rješenje za Zagrebački holding, za problem prevelike direkcije u Holdingu i ovisnost Holdinga o gradonačelniku. Želimo zaustaviti pogrešne investicije", poručio je, uz ostalo, Žagar te ocijenio da se gradski prihodi danas troše na neprimjeren, netransparentan i populistički način.

>> Gradski prirez tvrtkama koje izvoze smanjiti s 18 na 6%

Komentara 15

RP
rpzagreb
21:17 22.05.2016.

Treba se prijaviti i kandidirati što više ljudi. Ako bandic ili netko od njegovih poltrona dobiju izbore 2017 onda smo svi mi koji živimo u Zagrebu totalni imbecili i ne zaslužujemo ništa bolje od ovog mentalnog terora koji traje već godinama.

KO
Korisniche
16:22 22.05.2016.

Dok god se budu ovakvi pojavljivali odnosno izlazili iz labosa yuko kos kuhinje ljudima nema buducnosti.. Kakve spodobe u politici nije ni cudo sto Hrvati imaju egzodus

Avatar ankabutorac
ankabutorac
07:39 23.05.2016.

Birala bi prije Miki Mausa, Paju Patka, Gufija ili Franju Tahija nego Bandica...sve je bolje od Bandica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije