Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Probudi navijača u sebi”

Mirela vatrenim navijanjem osvojila Kiu Sportage

Sretni dobitnici Inine nagradne igre "Probudi navijača u sebi"
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
20.07.2016.
u 15:15

Tijekom Inine nagradne igre "Probudi navijača u sebi" Inini kupci vrijedno su slali SMS-ove i pratili hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a danas je INA svečano uručila vrijedne nagrade sretnim dobitnicima.

Mirela Gobac iz Kutine na Ininoj nagradnoj igri osvojila je automobil KIA New Sportage. Sretnoj dobitnici ključeve je uručio Darko Markotić, izvršni direktor SD Trgovina na malo. Inina nagradna igra “Probudi navijača u sebi” trajala je dva i pol mjeseca, tijekom kojeg su kupci slali SMS-ove s kodovima svojih računa većih od 200 kn.

Iako Mirela igra sve nagradne igre, ovakvom dobitku se nije nadala. Zato je odlučila sebe i obitelj počastiti neplaniranim odlaskom na more u Pirovac, gdje će posjetiti sestru. Sretne ruke bio je i Zdenko Mahmutović, jedan od 12 dobitnika telefona Samsung Galaxy S7. Zdenko redovito igra Inine nagradne igre, a mobitelom će razveseliti sina ili suprugu, jer su njima potrebniji pametni mobiteli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije