Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET PIVOVARI

Ministri Lalovac i Maras osvježili se Zmajskim pivom

Lalovac i Maras
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
03.09.2015.
u 21:59

Poboljšani uvjeti za male igrače donijet će još radnih mjesta te ulaganje u proizvodnju i marketing

Ministri Boris Lalovac i Gordan Maras posjetili su danas Zmajsku pivovaru u zagrebačkoj Baštijanovoj ulici uoči potvrđivanja odluke o uvođenju diferenciranih trošarina na piva. Zmajsku su pivovaru ministri odabrali kao mjesto na kojem će se uvjeriti kako je promjena trošarinskog režima za piva u Hrvatskoj dobar korak koji bi mogao uroditi stvaranjem još pogona poput Zmajske pivovare u nas te daljnjeg jačanja sve popularnije scene zanatskih piva.

U tom su smislu ministri davali i izjave ističući da ovdje vlada prepoznaje razliku između velikih igrača koji imaju neusporedivo bolje tržišne i financijske uvjete te kako će poboljšani uvjeti za male donijeti još radnih mjesta te ulaganje u proizvodnju i marketing. Ministri nisu propustili priliku osvježiti se odličnim Zmajskim pivom.

>> Pivska kraljica: Lani prvi 
put kušala 
pivo, a sada kriglu ispije gotovo u trenu

>> Branka Slaveska: Svijet piva se ubrzano mijenja, ono više nije samo piće za muškarce

Komentara 7

TR
Trajkovski
22:30 03.09.2015.

Propaganda sjevernokorejskog tipa - toliko nas svakodnevno tupite u mozak s ovim bisernim ministrima da će i bebe umjesto "mama" i "tata" prvo progovoriti "malas" i "vlada"...

BA
barbaizamerike
22:53 03.09.2015.

cugeri I nesposobni ministri

DU
Deleted user
23:54 03.09.2015.

dobro pivo... ali birat cu druge kraft pive.. ove sto se druze sa marasom koji je unistio male obrtnike nemogu podrzavati kupnjom njihovog piva... negativni pr kad sam ja u pitanju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije