Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor na tužbu

Milanović: Bandić je tužio pola Zagreba, očito ima dovoljno novca!

Milan Bandić Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.04.2014.
u 15:07

Premijer objašnjava da ga je Bandićeva tužba stajala 4000 kuna i da živi od plaće, a pita se od čega živi zagrebački gradonačelnik, koji ga je tužio za duševne boli

Predsjednik Vlade Zoran Milanović danas je u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici, uz priredbu Noć knjige, osim aktualne političko-gospodarske situacije u državi, komentirao i tužbu koju je protiv njega zbog duševnih boli podigao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Razlog za tužbu su Milanovićeve izjave lani, uoči lokalnih izbora, da Zagreb treba očistiti od korupcije.

– Mene je ta ekshibícija, da ne spomenem neki drugi izraz, stajala 4000 kuna. To moram platiti, a ja živim od plaće. Ne znam od čega živi gospodin Bandić, ali on je tužio pola Zagreba. Samo da je za svakoga od tih nesretnika platio taksu, a morao je, pitanje je odakle mu novac. Očito ga ima dovoljno – rekao je premijer Zoran Milanović.

>>Što god Milanović napravio, otići će s vlasti. A mogao je biti upamćen...

Komentara 14

Avatar sawanah
sawanah
15:53 23.04.2014.

Kad bi ga tužili svi oni koje je zoka uvrijedio svojom arogancijom i prizemnom bahatošću, ne bi mu bila dovoljna niti plaća niti "pomoć" bogatih prijatelja. Svoj mandat započeo je uvredom gospodina Ferdeljija kojeg je, zbog njegove dobronamjerne, a pokazaloalo se istinite i ispravne primjedbe, zoka javno prozvao kao "nekog iz trećeg ešalona", sugerirajući da je g. Ferdelji totalno nevažna i bezvezna osoba. Vrijeme i rezultati su pokazali tko je tko....

Avatar sawanah
sawanah
16:30 23.04.2014.

Dobro se podsjetiti da je Linić kao bivši predsjednik Nadzornog odbora INE tužio Vesnu Balenović zbog duševnih boli koje mu je nanijela prokazavši ga kao jednog od krivaca za nepravilnosti u poslovanju INE.Vesna Balenović je optužena za nanošenje duševnih bolii Slavku Liniću te je morala platititi i popratne sudske troškove iako je bila bez posla i bez plaće jer je zbog ukazivanja na nepravilnosti već ranije dobila otkaz...Ne sjećam se da je bilo tko iz SDP-a to smatrao nepravednim i nekorektnim ponašanjem svog partijskog druga.

SE
sestrićna
15:25 23.04.2014.

lijepo je vidjeti kad se dva drugara pepucavaju ko ima više love..dovljno je nositi maršalove bedževe i eto ti ugleda love i sl..i to nam je eu :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije