Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

'Pucao bih si u glavu da grad ne može kratko funkcionirati bez gradonačelnika'

Milan Bandić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
17.04.2015.
u 11:43

Bandić je rekao da mu je ovih šest mjeseci jako brzo prošlo

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je prvi put nakon pola godine došao na posao u gradsku upravu i održao sastanak sa suradnicima.

Na pitanje kako je riješio problem svjedoka koji bi mogli ugroziti njegovu slobodu, kazao je: "Ljudi mene znaju, a oprez je majka mudrosti." Kazao je da je održao kratak operativni sastanak te da će sada razgovarati sa zamjenicom Vesnom Kusin da ga informira o tome što se događalo proteklih dana i koji su im idući potezi.

Pucao bih si u glavu da grad ne može na kratko vrijeme funkcionirati bez gradonačelnika, a sad će s gradonačelnikom još bolje – kazao je Bandić, dodajući da mu je ovih šest mjeseci jako brzo prošlo.

>> Bandić: Nisam kancelarijski štakor, ja sam se vjenčao sa Zagrebom

>> Građani se ne zamaraju: Kaj je Bandić izašao? Zato opet imamo šator na Trgu

Komentara 54

Avatar Pinokio
Pinokio
15:43 17.04.2015.

Grad ne može funkcionirati bez gradonačelnika. Upucaj se sad. Upucaj se sad.

Avatar liquidsky
liquidsky
15:28 17.04.2015.

E, Bandiću, Bandiću, egoisti kao ti nikada si ne pucaju u glavu. Samo lupetaju o sebi. Uostalom, ako ti je do pucanja, mogao si od ljeta '91. pa do jeseni '95. pucati koliko ti srce želi. Ali nisi.

DA
damirtankovic
16:07 17.04.2015.

Čim je završilo radno vrijeme, nema više minuseka, hahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije