Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako je govorio gradonačelnik

Milan Bandić: "Ja sam najveća pčela i plešem kao balerina"

Milan Bandic, zagrebacki gradonacelnik.
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.06.2016.
u 12:09

Gradonačelnik slikovito građanima, ali i političkim protivnicima objašnjava poimanje svog djelovanja

Kaže da je mudar i pametan, a onda se brzo ogradi pa doda: “Ali ne i najmudriji i najpametniji.”

Zagreb vodi 16 godina

Radi kao konj, pitom je kao golub i uz to je najvrednija pčela u gradu – bez imalo ustručavanja opisuje se tako u raznoraznim situacijama, koristeći ujedno te opise kao svoje odgovore na novinarska pitanja – nebitno jesu li ona postavljena o funkcioniranju grada, proračunu, popucanim kolnicima ili radu pčelara. Osim gradskih ambicija, nakon 16 godina “šefovanja Zagrebom” ima već neko vrijeme i šire, nacionalne ambicije – realizirat će ih, bez sumnje, istim modelom komuniciranja koji primjenjuje sa Zagrepčanima – njima dapače već čita i misli: stotinu se puta pohvalio tom sposobnošću.

"Mačak sa stotinu života"

Takav je – složit će se i njegovi suradnici, čak i oni s kojima se javno razišao, “mačak sa stotinu života kojem afere očigledno ne smetaju.” Način komunikacije u kojem je Bandiću njegovo “ja” u prvom planu više javno ne žele komentirati ni komunikolozi – kažu samo da su nekoliko puta to učinili i “savjetima” upućenima gradonačelniku nisu daleko stigli.

– Naglašavanje sebe namjerno je privlačenje pozornosti kako bi se fokus preusmjerio s biti stvari. Jednostavno se morate izdignuti s te razine komunikacije – slažu se komunikolozi. I dok Bandić sada poručuje kako je njegov rad najbolja kampanja, kako će u obilazak Hrvatske iako njegova stranka za Zagreb predlaže njegove stare, nikad realizirane programe, mi smo se bacili u iščitavanje zapisa sjednica Skupštine. Baš za tom govornicom ne propušta priliku za opisivanje svojih vještina uz uvijek istu poruku: “Kucate na otvorena vrata.”•

Komentara 30

Avatar liquidsky
liquidsky
13:30 30.06.2016.

Ti si, Bandiću, psihički poremećen čovjek. I to teško. Sve drugo samo je posljedica toga.

MI
MikiPrdekana
13:36 30.06.2016.

E da mi je vidjeti tko još može glasati za ovog psihičkog bolesnika, kriminalca i nesposobnog manipulatora.

VR
Vojislav_Radakovic
13:15 30.06.2016.

U sljedecem broju navedite sve kaznene prijave i istrage koje su podignute protiv njega... Moze TOP 10 po kolicini ukradenog novca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije