Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktualni sat

Bandić: Bio bih timaritelj lavova, a možda i šef Dumovca

Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.12.2015.
u 10:43

– Ja sam imao par prijedloga, ali to mora odrediti struka. Nadam se da će biti gotovo do proljeća – kazao je Bandić

Do proljeća bi trebalo naći alternativno rješenje za autobuse koji se sada zaustavljaju na zapadnom traku Palmotićeve kod Hrvatske pošte, najavio je na aktualnom satu sjednice Gradske skupštine gradonačelnik Milan Bandić.

– Ja sam imao nekoliko prijedloga, ali to mora odrediti struka. Nadam se da će biti gotovo do proljeća – kazao je Bandić odgovarajući na pitanje zastupnice Margarete Mađerić (HDZ), a stand up nastup napravio je odgovarajući na pitanje Silve Žele (SDP). Ona ga je pitala zašto se u prihvatilištu za životinje Dumovec uspavljuju mačke.

– Spalit ću se ako je jedna maca uspavana! Jeste li vi bili u Dumovcu? Skupa ćemo poslijepodne otići tamo. Znate li kako je tamo? Bolje nego kod mene doma. Imate gradonačelnika koji najviše voli životinje – čuvajte ga – kazao je Bandić obrazlažući da bi on htio biti timaritelj lavova jer su lavovi najveće i najljepše mace, a na kraju je zaključio da bi mogao biti i šef Dumovca te da će jednom možda to i postati.

Udomio bi on, kaže, i mačku, ali mu to njegov pas Rudy ne dozvoljava, a on je gazda. Kao top četiri prometna problema istaknuo je Branimirovu, Radničku, Sarajevsku i rotor na zapadu grada. 

>> Bandić 'umjereni optimist' da će gradski zastupnici usvojiti proračun

Komentara 6

SU
SUBARU
11:37 22.12.2015.

A mogao bi biti i vrtni patuljak u Remetincu.

WU
wuggibiba
20:59 22.12.2015.

A mogao bi biti i posten covijek.

OK
okvarbudovič
18:30 22.12.2015.

mogao bi biti i smetlar ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije