Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mihael Zmajlović:

'Jastrebarsko doista može u svakom pogledu biti primjer kako se radi'

Jastrebarsko
Foto: MZOP
1/4
27.05.2015.
u 15:52

Hajdaš Dončić: Radovi se odvijaju i prije zadanih rokova i možemo očekivati da će ova prometna infrastruktura biti završena prije kraja godine

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, ministar pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, predsjednica Uprave HŽ Infrastrukture Renata Suša i član Uprave Hrvatskih cesta Nenad Maljković danas su obišli infrastrukturnih projekata u Jastrebarskom.

U tom gradu realiziraju se dva velika infrastrukturna projekta vrijedna preko 26 milijuna kuna – obnova kolodvora u Donjem Desincu i prometno uređenje ulaza u Jastrebarsko, priopćilo je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode.

- Grad Jastrebarsko doista može u svakom pogledu biti primjer kako se radi i kako se kvalitetno pripremljenim projektima i zajedničkim zalaganjem ostvaruju rezultati. Svaka nova investicija znači posao, nova radna mjesta. Gospodarski rast i nova radna mjesta temelj je svih Vladinih politika, neovisno o kojem resoru se radi. A ono što je bitno istaknuti jest da naš rad daje konkretne i mjerljive rezultate koje vidimo i na lokalnim i na nacionalnoj razini - rekao je Zmajlović.

- Vrlo sam zadovoljan dinamikom odvijanja radova na izgradnji nadvožnjaka koji će u Jastrebarskom i njegovoj široj okolici znatno utjecati na bolju prometnu protočnost, ali imati i veliku ulogu u sigurnosti u prometu. Ovo je tranzitni dio grada i zahvaljujući ovoj investiciji u produženje državne ceste D310 te gradnji nadvožnjaka, kojim se rješava križanje te ceste s željezničkom prugom, sam promet u gradu će biti rasterećen, neće biti zastoja na križanjima, a važno je naglasiti kako će i ova nova gospodarska zona grada dobiti na atraktivnosti. Kako vidimo, radovi se odvijaju i prije zadanih rokova i možemo očekivati da će ova prometna infrastruktura biti završena prije kraja godine - rekao je Hajdaš Dončić.

>> Hajdaš Dončić: Ne uspije li plan B monetizacije, upitne su mirovine i plaće

>> Ministarstvo predstavilo rezultate ispitivanja: More na hrvatskim plažama izvrsne kakvoće

Komentara 1

CH
cliff.hanger
18:07 27.05.2015.

Zanimljivo. Nema komentara. Niti jednog. Da je prvi ministar preselio a drugi "monetirao" autoceste pljuvacine bi bilo naveliko. Lijevi, desni, srednji svi bi imali za nesto reci. Ovako... Netko je nesto napravio, izgradio (ne mislim da su ministri drzali lopate ili dali svoj novac, ali su ipak upravljali nekim procesima) ali to nama nije vazno. To smo mi Hrvati. Imamo zemlju tocno onakvu kakvu zasluzujemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije