Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova prevara

“Mašu računima i govore ljudima da nisu platili vodu”

računi
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
22.08.2014.
u 09:00

Policija zasad nije primila dojavu o prevarantima, a iz Vodovoda poručuju građanima da im se najbolje obratiti policiji.

Dvojica muškaraca hodaju po centru grada i zvone na vrata kuća i zgrada pod izlikom da su djelatnici Vodovoda koji su došli naplatiti račune, odnosno isključiti vodu. Više se uznemirenih građana jučer javilo i u redakciju Večernjeg lista i u Vodovod gdje su pokušali saznati radi li se uistinu o službenim djelatnicima ili prevarantima.

– Zvali su nas građani i rekli da im dvojica muškaraca mašu pod prozorom s papirima i govore da im da nisu platili račune za vodu – poručuju iz Vodovoda i objašnjavaju da je riječ o novoj vrsti prevare te da se najbolje obratiti policiji.

Zgradama u kojima se voda obračunava po broju članova domaćinstva voda se uopće ne može isključiti, a ako se voda isključuje u obiteljskim kućama, stanari su prvo obaviješteni o tome. Također, da bi se voda isključila, ne mora se nikoga pustiti u kuću jer se šahtovima pristupa s ulice.

Što se tiče navodne naplate dugovanja, iz Vodovoda objašnjavaju da je za dostavu njihovih računa nadležan jedino City Express.

Iz policije poručuju da nisu primili još niti jednu prijavu zabrinutih građana.

Ključne riječi

Komentara 4

FA
fakin2012
12:26 22.08.2014.

dakle računima mašu lopovi iz city expressa

BO
bolesnodrustvo
12:20 23.08.2014.

Zagrebački holding vodi provjerena poštenjačina, nebi si on dopustio da nekog prevari.

MK
MKGRA
07:39 05.09.2014.

city express ne postoji racuni mu u blokadi pa vidići kompanija prije prodaje rusima ugasili firmu i otvorili novu sa nazivom CITY EX i to sve u pravnoj državi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije