Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gornjogradske coprnice

Magična mjesta u gradu dio su nove ture za Dan žena

Coprnice
04.03.2015.
u 15:00

Cijena obilaska, koji počinje u 18 sati 7. ožujka, 60 je kuna, djeca do sedam godina sudjeluju besplatno, a potrebno je najaviti se

Na području Zagreba tijekom povijesti za provođenje magije optužene su, uz pokoju mušku iznimku, samo žene. Koji je razlog tome pokušat će odgonetnuti 'gornjogradske coprnice', posebnim obilaskom grada organiziranim u subotu 7. ožujka.

– Tko su bile te žene, jesu li bile stare ili mlade, ružne ili privlačne, zašto su privlačile pažnju i izazvale takav animozitet? Naše coprnice nisu bile glamurozne, ali bile su stvarne i, u čast njima, zavirit ćemo u njihovu mračnu svakodnevicu – tako je obilazak najavila jedna od 'gornjogradskih coprnica' Suzana Antonić.

Početak ture je u 18 sati ispred Turističko-informativnog centra na Trgu bana Jelačića. Cijena ture 60 je kuna, dok djeca do 7 godina sudjeluju besplatno. Kako bi se što više, i to na autentičnim mjestima, moglo naučiti o djelovanju magije u Zagrebu, potrebno je rezervirati i svoje mjestu u turi, prijavom na e-mail info@omnisart.com ili na telefon 091 554 20 20.

Komentara 1

DU
Deleted user
16:13 04.03.2015.

svaki drugi dan je dan kupovanja darova za žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije