Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski rukomet

Lokosice, najmlađe u ligi, iskusnoj Podravki očitale pravu lekciju

Lokosice
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
22.11.2015.
u 19:00

Lokomotivu je u međuvremenu pojačala Splićanka Irena Kraljić koja je sa 24 godine ponijela epitet najstarije igračice u klubu

Rukometašicama Lokomotive ove sezone cilj je bio ostati u ligi. Od lanjskog sastava u klubu je ostala samo vratarka Marina Razum, a prosjek godina igračica je dvadesetak. No nakon deset odigranih utakmica lokosice su druge i za vodećom Podravkom Vegetom zaostaju samo jedan bod. Upravo su ova dva sastava odigrala derbi 10. kola, a pobijedile su Zagrepčanke sa 16:15.

– Trener i igračice Podravke ostali su u čudu. Nisu vjerovali da možemo tako dobro odigrati agresivnu 6-0 obranu. Naravno da nakon ove pobjede nećemo početi razgovarati o tome da ćemo osvojiti naslov prvakinja Hrvatske. Objektivno su Podravka i Zamet, pa čak i Sesvete jači od nas. Bilo bi lijepo kad bismo uspjeli osvojiti hrvatski kup – rekao je Silvio Ivandija, trener Lokomotive.

U međuvremenu je lokosice pojačala Splićanka Irena Kraljić koja je sa 24 godine ponijela epitet najstarije igračice u klubu.

– Zanimljivo je da kod nas trenutačno na posudbi igraju tri igračice Podravke, sestre Kalaus, Dora i Larisa, te Antonia Oremović. No na drugoj su strani pak protiv nas igrale donedavno naše Dora Krsnik, Ana Nikšić i Ekatarina Nemaškalo – istaknuo je Ivandija.

U deset kola imaju samo jedan poraz, od Trešnjevke.

– Bilo je to na početku sezone, dok se još nismo dobro posložili. Sada igramo puno, puno bolje. Igramo dosta na kontranapade. Malo nam nedostaje vanjski put. Naš pravi test bit će gostovanje u Sesvetama 2. prosinca, nakon reprezentativne stanke. U reprezentaciju je pozvana samo vratarka Marina Razum. U planu je da se malo pojačamo u drugom dijelu sezone. Imamo problem na desnom krilu. Vanjsku liniju pojačat će Petra Ostarijaš koja je dugo odsutna zbog ozljede koljena, ali će biti spremna za drugi dio sezone – rekao je Silvio Ivandija, trener Lokomotive.

>> Lokosice remizirale sa Savehofom i imaju velike šanse za prolaz

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije