Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za bolji kvart

Kvartovska tribina za Novi Zagreb – istok u srijedu 27. svibnja

kvartovska tribina
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
22.05.2015.
u 10:30

U godinu i pol obišli smo 16 gradskih četvrti i riješili mnoge tamošnje probleme. Posljednji je susret s građanima u Zapruđu

Točno godinu i pol prošlo je od prve kvartovske tribine "Želite li bolji kvart?" u gradskoj četvrti Gornji Grad – Medveščak.

Otada Večernjakov tim prošao je 16 gradskih četvrti. Razgovarali smo sa stanovnicima Trnja, Donjeg Grada, Maksimira, Peščenice Žitnjak, Novog Zagreba – zapad, Trešnjevke sjever i jug, Črnomerca, Gornje i Donje Dubrave, Stenjevca, Podsuseda – Vrapče, Podsljemena, Sesveta i Brezovice. Na stotine građana reklo je pročelnicima gradskih ureda i direktorima Zagrebačkog holdinga što ih muči. Inicirali smo rješavanje problema za koje nisu znali ni u četvrtima. Tako su umirovljenici koji svaki dan boćaju u ŠRC Maksimirsko naselje, a godinama su tražili klupice i uređenje boćališta, to dobili dan nakon što su problem iznijeli na tribini u GČ Maksimir.

Sada, 27. svibnja, u srijedu, zakazujemo zadnji sastanak u GČ Novi Zagreb – istok. Okupljanje je u 18 sati u velikoj dvorani MO Zapruđe na Trgu Ivana Meštrovića 1g.

Pitanja se mogu slati i mailom na gradska@vecernji.net ili telefonom na 01-6300-455.

Komentara 1

ZG
zgbuco
13:48 22.05.2015.

u mom zagrebu, svaki je kvart poseban i lijep. Nikada nije bio problem u kvartu, već u ljudima koji žive u njemu, a pogotovo u onima koji su zaduženi za njihovo funkcioniranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije