Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP Toplinarstvo na terenu

Zvuk koji para uši oko Zagrebačke pivovare rezultat kvara

pivovara
Foto: Wikipedija
21.08.2015.
u 12:13

Budući da se intenzitet buke noćas znatno pojačao, ponovno su kontaktirali s HEP Toplinarstvom te ih zamolili da hitno saniraju kvar

Na dijelu parovoda koji je u vlasništvu HEP Toplinarstva, a koji prolazi zemljištem Zagrebačke pivovare, došlo je do kvara.

Nastali kvar uzrokovao je ispuštanje pare koje ne predstavlja rizik za zdravlje susjeda koji žive u okruženju kompleksa, kažu iz Zagrebačke pivovare, no prati ga iznimno neugodan zvuk, koji je u međuvremenu postao nepodnošljiv. Zagrebačka pivovara odmah je obavijestila HEP Toplinarstvo te zatražila hitnu intervenciju dežurne ekipe. Budući da se intenzitet buke noćas znatno pojačao, ponovno su kontaktirali s HEP Toplinarstvom te ih zamolili da hitno saniraju kvar.

– Iako odgovornost nije na nama, radimo sve što je u našoj moći kako bismo pomogli HEP Toplinarstvu da kvar otkloni što prije. S obzirom na to da obustava pare ne utječe samo na poslovanje Zagrebačke pivovare već i na funkcioniranje KBC-a „Sestre milosrdnice“, koji je spojen na isti parovod, molimo za razumijevanje – rekli su iz Zagrebačke pivovare. IZ HEP Toplinarstva kažu da su njihovi djelatnici na terenu te da rade na detekciji kvara, nakon čega će znati točno koliko će vremena trebati za sanaciju.

Komentara 5

TE
termal
17:08 21.08.2015.

A koliko dugo im treba za detekciju kvara? Kod mene s modernim instrumentima našli su kvar, uz sve gablece i boce piva" za 45 min .Mogu i brzo kada se potrude

MI
MirkoLoze
19:54 21.08.2015.

upravo sam prošao pored ... nije samo neugodan zvuk ... zar se vama ne čini i neugodan miris .... susjedi što kažete?

KS
krao_sam
06:28 22.08.2015.

Sve ce to raja popiti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije