Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati dizajnerski dvojac ELFS podržao humanitarnu aukciju

Kupnjom umjetničke slike dizajneri su donirali za Centar" Vinko Bek"

ELFS
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/14
05.12.2016.
u 15:22

U nedjelju 4. prosinca u sklopu projekta Božić u Arena Centru ujutro i tijekom popodneva mali su posjetitelji mogli sudjelovati u kreativnim radionicama izrade božićnih ukrasa, a u toj su im se igri pridružili i štićenici Centra "Vinko Bek".

Kao i svake nedjelje od 18 do 19 sati, održana je i humanitarna aukcija, na kojoj su posjetitelji, uz pomoć Večernjakovih hostesa, mogli kupiti umjetničke slike poznatih akademskih slikara koje su izložene u Arena Centru.

Ove je nedjelje na humanitarnoj dražbi sudjelovao i poznati dizajnerski dvojac Elfs, a najvišu cijenu ponudio je Aleksandar Šekuljica te postao vlasnikom umjetničke slike Klupa s pogledom Igora Jurana.

Sav prihod od prodaje slika namijenjen je Centru "Vinko Bek", a dosad je prodano 13 od ukupno 50 slika. Aukcije će trajati do 31. prosinca, a sudjelovati u njima možete i online na www.aukcija.vecernji.hr.

Program je 4. prosinca završio izvlačenjem tjedne nagrada - ljupka hostesa sreću je donijela prvoj dobitnici tjedne nagrade Donni Keko s Raba.

Nadamo se vašem posjetu i sljedeće nedjelje kada vas očekuju likovne radionice i street art s poznatim grafiterima. Više na www.vecernji.hr/bozicuarenacentru.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije