Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u CD shopovima

Pogledajte koji se kultni albumi prodaju na Dan prodavaonica ploča

18.04.2015.
u 10:30

U svijetu, pa tako i Zagrebu 18. travnja obilježava se Dan prodavaonica ploča

Ljubitelji glazbe, osobito oni koji nove muzikalne doze i dalje kupuju u dućanima s diskografijom, danas dolaze na svoje, jer se u svijetu 18. travnja obilježava Dan prodavaonica ploča (Record Store Day).

I u Zagrebu će se, u CD shopovima i u novom Jack's Record Storeu u Preradovićevoj, u prodaju pustiti posebna izdanja kultnih albuma rock-velikana, na vinilu.

Radi se o studijskim pločama Bob Dylan "The Night We Called It A Day", Cassandra Wilson/Billie Holiday "You Go to My Head", Bruce Springsteen "The River" (dvostruki LP), "Nebraska" i "Darkness on the Edge of Town", te dvije snimke uživo: Johnny Cash "Koncert v Praze (In Prague- Live)" i Sly & The Family Stone "Live at the Fillmore East" (dvostruki LP), sve u izdanju Sonyja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije