Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLAVNO ZAPEO

Krš i lom: Prevozio dostavna vozila, ali zaboravio na visinu!

Foto: Twitter/Iva Šulentić
1/2
28.06.2016.
u 11:05

Nepoznati vozač, čini se, nije dobro procijenio visinu nadvožnjaka, a voditeljica je nezgodu opisala riječima "krš i lom"

Voditeljica Iva Šulentić na svom Twitter-profilu podijelila je fotografiju prometne nezgode koja se dogodila na putu prema istoku Zagreba.

Naime, Iva je svjedočila trenutku kada je vozilo koje je prevozilo nove automobile udarilo o nadvožnjak.

Nepoznati vozač, čini se nije dobro procijenio visinu nadvožnjaka, a voditeljica je nezgodu opisala riječima "krš i lom".

>> Prepoznajete li je? Naša poznata voditeljica naglo je 'ostarjela' s dobrim razlogom

Ključne riječi

Komentara 16

LI
liliZG
11:59 28.06.2016.

jadan čovjek.

BO
bobi3
11:50 28.06.2016.

to je krizanje držićeva i branimirova i ljepo stoji kod ulaza na benzinsku da je visina 3.8 m.definitivno kriv vozač.

OD
oltar domovine
11:25 28.06.2016.

Na nadvoznjaku mora pisati olika je max visina koja prolazi ispod ...a vozac valjda mora znati koju visinu vozi...a izgleda da nije bilo ni jedno drugo ...a ne da procjenjuje to je bilo za vreme joze da se skica haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije