Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušili zid

Pogledajte Branimirovu: Nestao zid s grafitima!

grafiti Branimirova
Foto: Lidija Markljušaj
1/6
29.05.2015.
u 11:45

Prolaznici u Branimirovoj jutros su se čudili te fotografirali mjesto gdje se nalazio zid

Rušenje, koje je najavljivano još za prošlo ljeto, konačno se dogodilo. Najslavniji zid s grafitima, onaj u Branimirovoj, od jutros – ne postoji. Dio zida ograđen je bio nekoliko dana, nakon čega je, vjerojatno u noći, srušen. Prolaznici u Branimirovoj jutros su se čudili te fotografirali mjesto gdje se nalazio zid.

– Očekivao sam da će ga srušiti, pošto već neko vrijeme o tome pričaju, ali nisam mislio da ću jedno jutro prolaziti ovuda i jednostavno ga više neće biti – čudio se Luka Babić, koji Branimirovom svaki dan prolazi na putu do posla. Iz Hrvatskih željeznica, na čijem se području nalazio zid, još nisu objasnili zašto su i kada srušili dio zida.

 

Po večeri se jutro poznaje.

Posted by Ana Kovačić on Thursday, 28 May 2015

Komentara 40

DU
Deleted user
13:15 29.05.2015.

Kod grafita vrijedi : Šareno, budali drago! Ne samo da su svi haustori, fasade i tome slično isprešarani, nego su već desetljećima meta i vlakovi HŽ, a nedavno sam vidio da su grafitima išarali čak i sat na jednoj želj. postaji. Da ne bi slučajno putnici vidjeli koliko je sati? Uglavnom, ne samo da su poružnili pola ZG s tim sprejanjima nego se čudim odakle im novac za sve to jer ti lakovi koštaju par desetina kn doza, a radi se o velikim površinama.

OP
OpasanNekiLik
12:23 29.05.2015.

Pa zid se već opasno nakrivio i prijetio da će pasti na prolaznike. Jasno je da ga se moralo ukloniti.

CV
CENZURIRANO_VL
12:08 29.05.2015.

Ajde konačno. To ruglo doista tamo ne pripada. Cijeli taj prostor hrđave željeznice bi trebalo prenamjeniti, najbolje bi bilo u zelenu površinu, u svakom slučaju grafita ima i previše u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije