Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Koturaška zatvorena za sav promet, kreće asfaltiranje, a u ponedjeljak i otvaranje ulice

Koturaška ulica
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/11
16.03.2016.
u 07:00

Sinoć od 20 sati do nedjelje do 20 sati nitko neće moći ulicom čije se uređenje privodi kraju

Koturaška cesta na cijelom potezu od Miramarske do Savske od sinoć od 20 sati do nedjelje do 20 sati zatvorena je za sav promet kako bi se uspjela završiti urediti do u ponedjeljak ujutro kada se predviđa ponovno puštanje  u promet. RIječ je o završnoj fazi radova, odnosno, postavljanju završnog sloja šljunka nakon čega će se ulica presvući asfaltom.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će kao i do sada: Miramarska cesta - Mihanovićeva - Vodnikova - Savska cesta ili Miramaska cesta - Ulica grada Vukovara - Savska cesta. 

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Milkica
20:41 15.03.2016.

Pa već četiri mjeseca automobili ne mogu ulicom, a pješaci su mogli samo preskakati preko blata.

BL
Blomberg
16:02 23.03.2016.

Ponedeljak otvorenje, samo ne pisete koji bude to Ponedeljak, pa nije valjda 28. Vecernji nije bas precizan, valjda nece sad ta vijest biti pisana do Bozica.

ZA
zambezi
08:18 16.03.2016.

Nisu niš napravili ,ak ne vrate one bregove od ležećih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije