Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korak u život

Koncert za djecu bez roditeljske skrbi

Korak u život
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.11.2014.
u 10:30

Nastupit će i tenor Saša Jakelić te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, dok će na programu biti Rossinijeva, Donizettijeva i Bellinijeva te Verdijeva djela

Poznata sopranistica Elena Mosuc uz orkestar Zagrebačke filharmonije, pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića, večeras će u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog od 20 sati pjevati za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi na koncertu Korak u život.

Uz njih, nastupit će i tenor Saša Jakelić te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, dok će na programu biti Rossinijeva, Donizettijeva i Bellinijeva te Verdijeva djela. Ulaznice se prodaju po cijeni od 60, 90 i 120 kuna.

>> Severina pjevala u Lisinskom, mali Aleksandar iz publike dozivao mamu

Ključne riječi

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
08:58 29.11.2014.

Neka se uključe i naši nogometasi sa kojom kunom ali ne kao Rakitic sa svojim kopačkama koje je dao na licitaciju Pozovite ih i prozovite ..!vite ih i prozovite ..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije