Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor sa ZET-om

Karte za 4 kune od 1. ožujka u Gorici, ali i Zaprešiću, Bistri, Stupniku...

13.02.2017., Velika Gorica - Od 1. ozujka 2017. godine ZET uvodi polusatnu kartu po cijeni od 4 kune za autobuse koji krecu iz Velike Gorice ili prema njoj. Gradjanima ce to donijeti znatne ustede u kucnim budzetima.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
27.02.2017.
u 20:36

Projekt “zajedničkog tarifnog sustava” vrijedan je 43 milijuna kn, a cilj mu je integracija prometa

Ružičaste karte kojima će se moći pola sata voziti autobusom za četiri kune sutra dobivaju i stanovnici područja Velike Gorice, Zaprešića, Bistre, Klinča Sela, Luke i Stupnika. Dogovoreno je to jučer, kada su predstavnici tih gradova i općina Zagrebačke županije potpisali ugovor sa ZET-om.

Projekt “zajedničkog tarifnog sustava” vrijedan je 43 milijuna kuna, cilj mu je, istaknuto je, integracija prometa, a provodit će se do kraja 2018. godine, nakon čega će se odlučiti hoće li vožnja uz jeftinije karte vrijediti i dalje. S predstavnicima gradova i općina sjeo je i gradonačelnik Milan Bandić, koji je najavio i današnje potpisivanje sporazuma s HŽ-om kojima će se smanjiti cijene prigradskog prometa za 35 posto.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

>> ZET se pohvalio: Karta po cijeni od 4 kune više nego dobro prihvaćena

>> ZET-u petica za efikasnost i brzinu pri uvođenju karata za četiri kune

Komentara 3

DE
demokršćanin
23:11 27.02.2017.

Neće biti iznenađenja kada se nakon lokalnih izbora ustanovi kako je ZET u velikim gubitcima,samo ih neće platiti onaj koji ih je stvorio već će i opet pasti na leđa svih nas koji plaćamo 18% prireza.

AV
AVIM
09:18 28.02.2017.

Sprema Bandic teren za novi mandat a drugi samo gledaju .Istinu su kazali ona sestorica u restoranu,,sada kada smo dobili u ruke Zagreb nesmjemo ga vise pustiti iz ruke.,,govorim o Hercegovcima koji se nazivaju Hrvatima i koji su mi sjedili iza leda u restoranu

BL
Blomberg
21:44 28.02.2017.

Ja sam svejedno da se zeljeznicke pruge elektrificiraju i da se vecina prebaci na moderne vlakove koji bi frekfentirali iz tih mjesta za ZG, a zagadjivace zraka i buke citaj autobuse smanjiti na samo najpotrebnije veze, osim Bistre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije